Καλώς ήλθατε !

Ψηφιακές τάξεις, διαδραστική μάθηση!

Σας καλωσορίζουμε στο δικτυακό τόπο του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΠAΠΑΔΕΛΗ.

Εδώ και 24 χρόνια οδηγούμε με εξαιρετική επιτυχία τους μαθητές μας όχι μόνο στις εξετάσεις αλλά και στη γνώση της ξένης γλώσσας, με τη βοήθεια της τεχνολογίας αλλά και της βιωματικής μάθησης . Οι παραδοσιακές αίθουσες έχουν μετατραπεί σε ψηφιακές. Η μνήμη και η συγκέντρωση των μαθητών βελτιώθηκε, τονώθηκε η αυτοπεποίθησή τους και εδραιώθηκε η αγάπη τους για την ξένη γλώσσα. Το διαδραστικό υλικό που δημιουργούμε αναβάθμισε το μάθημα αφού βασίζεται στη δύναμη της εικόνας και των ήχων. Τα διαδραστικά παιχνίδια, η κίνηση κι η άμιλλα είναι κάποια από τα βασικά συστατικά της συνταγής της επιτυχίας μας. Ο κάθε μαθητής αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, σύμφωνα με τους ρυθμούς και τις ιδιαιτερότητές του.

Στο δικτυακό μας τόπο θα βρείτε εκπαιδευτικό υλικό αλλά και ενδιαφέροντες συνδέσμους – links – σε σχέση με την αγγλική, γαλλική και γερμανική γλώσσα.

Kάνουμε επίσης και μία προσπάθεια να προσφέρουμε εκπαιδευτικό υλικό και για τα μαθήματα του Δημοτικού. με σκοπό να βοηθήσουμε γονείς και μαθητές να εμπεδώσουν την ύλη με ευχάριστο τρόπο.

Η διευθύντρια σπουδών,

Σοφία Παπαδέλη.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: